Eau Kiss Secret 50 ml

علامة تجارية : Teona
السعر : $16.94(متضمن لضريبة القيمة المضافة)
نحن نوصي بهذا مع هذا الصنف
Poison Love Kadın Parfümü 50 ml W1 Miss Barby Kadın Parfüm 60 ml W43 Chandra Kadın Parfüm 60 ml W48 Hipnoz Kadın Parfüm 60 ml W80 Candy Kadın Parfüm 60 ml W100 Olympos Kadın Parfüm 60 ml V2 Secret Rose Kadın Parfüm 60 ml
:

Teona Kiss Secret Kadın Parfümü, Special Design parfüm serisi içerisinde yer alan EDP bir üründür. Teona Special Design Kadın Parfümleri, özel tasarım kutuları ve orijinal koku tarzlarını daha kalıcı formda hazırladığımız parfüm serisidir. Seçkin parfümlerden ilham alınarak hazırlanmış bu parfümlerimizin tamamı EDP ürünlerdir.
 
Koku Tarzı: Çiçeksi, Meyvemsi ve Şekerli
Üst Nota: Erik ve Vişne
Orta Nota: Orkide, İris, Frezya
Alt Nota: Misk, kehribar ve vanilya.
 

Teona Kiss Secret Kadın Parfüm Kimler İçin Tasarlandı?
Egzotik zevkleri olan, kendini şımartmayı seven, küçük kaçamaklarla mutluluğa ulaşmasını bilen kendinden emin kadınlar için...
 
Teona Kiss Secret Nasıl Ortaya Çıktı?
Kendini bir ünlü gibi hissetmek isteyenlerin ve farklı zevkleri deneme cesaretinden kaçınmayan kadınlara özel bir koku olarak ön plana çıkan Kiss Secret, adeta beklenmeyen bir öpücük gibi sizi harekete geçirmeyi hedefliyor. Baştan çıkarıcı çarpıcılığıyla, şehvetli kadınsılığıyla, heyecan verici büyülü bir aşk iksiri.
 
Teona Kiss Secret Kadın Parfümünden Beklentilerin Nedir?
Bulunduğu her ortamda ilgi odağına dönüşen,
Karşı cinsi etkisi altına alan,
Kendine güvenen,
Baş döndürücü güzelliğini büyüleyici bir kokuyla taçlandırmak isteyenler için...
 
Teona Kiss Secret Üretim Süreçleri Nelerdir?

Parfüm üretimini İstanbul ilinde bulunan tesislerinde, ISO 9001:2015 belgeleri doğrultusunda, T.C. Sağlık bakanlığından onaylı GMP (Good Manufacturing Practices / İyi Üretim Uygulamaları) yönetmeliğine göre yapan firmamız, hammaddeleri de IFRA (International Fragrance Association)’ya uyumlu firmalardan temin etmektedir.

Teona Parfüm, ürünlerini tüketiciye sunmadan önce EU yönetmeliği doğrultusunda, akredite laboratuvarlarında test etmektedir. Her ürün kendi güvenlik dosyasına (MSDS) sahiptir. Teona Ailesi olarak, hayvan haklarına saygı konusunda oldukça hassasız ve kesinlikle ürünlerimizi sevimli dostlarımızın üzerinde test etmemekteyiz.

 
Yıdızlı Ürünler
Çiçeksi
الحجم
50
جندر
عطور نسائية
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: AR