W80 Candy Kadın Parfüm 60 ml

علامة تجارية : Teona
السعر : $8.47(متضمن لضريبة القيمة المضافة)
نحن نوصي بهذا مع هذا الصنف
Poison Love Kadın Parfümü 50 ml W1 Miss Barby Kadın Parfüm 60 ml Eau Kiss Secret 50 ml W43 Chandra Kadın Parfüm 60 ml W48 Hipnoz Kadın Parfüm 60 ml W100 Olympos Kadın Parfüm 60 ml V2 Secret Rose Kadın Parfüm 60 ml
:

 

Koku Tarzı: Çiçekli, Meyvemsi

Üst Nota: Pudra, Çiçek Notaları

Orta Nota: Benzoin, Beyaz Misk

Dip Nota: Karamel


En beğenilen kokuların 'Versiyon'ları olarak hazırladığımız Versiyon Kadın Serisi parfümlerimizin tamamı; dünyaca tanınmış markaların satışa sunduğu parfümlerle aynı üretim teknikleri kullanılarak, aynı maddelerden, Kozmetik Yönetmeliğine uygun olarak, Dermatolojik Testlerden geçirilerek,TSE 9001:2008 standartlarına bağlı kalınarak, Sağlık Bakanlığı ve ilgili kurumların izni ve denetimi altında üretilmektedir.

Şişe,kapak, kutu tasarımlarıyla Teona Parfüm'e özgü Versiyon Kadın Parfüm Serisi ile En Beğenilen Kadın Parfümlerini; kendi sınıfının üzerinde ki esans oranlarıyla daha kalıcı kokuları standartlara uygun üretim yöntemiyle sizlere çok daha ekonomik fiyatlarla sunmaktayız.

 

Teona Parfüm Üretim Süreçleri

Parfüm üretimini İstanbul ilinde bulunan tesislerinde, ISO 9001:2015 belgeleri doğrultusunda, T.C. Sağlık bakanlığından onaylı GMP (Good Manufacturing Practices / İyi Üretim Uygulamaları) yönetmeliğine göre yapan firmamız, hammaddeleri de IFRA (International Fragrance Association)’ya uyumlu firmalardan temin etmektedir.

Arzu Kozmetik ürünlerini tüketiciye sunmadan önce EU yönetmeliği doğrultusunda, akredite laboratuvarlarında test etmektedir. Her ürün kendi güvenlik dosyasına (MSDS) sahiptir. Arzu Kozmetik olarak hayvan haklarına saygı konusunda oldukça hassasız ve kesinlikle ürünlerimizi sevimli dostlarımızın üzerinde test etmemekteyiz.



 

 

Yıdızlı Ürünler
Çiçeksi
الحجم
60
جندر
عطور نسائية
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: AR