Poison Love Kadın Parfümü 50 ml

علامة تجارية : Teona
السعر : $16.94(متضمن لضريبة القيمة المضافة)
نحن نوصي بهذا مع هذا الصنف
W1 Miss Barby Kadın Parfüm 60 ml Eau Kiss Secret 50 ml W43 Chandra Kadın Parfüm 60 ml W48 Hipnoz Kadın Parfüm 60 ml W80 Candy Kadın Parfüm 60 ml W100 Olympos Kadın Parfüm 60 ml V2 Secret Rose Kadın Parfüm 60 ml
:

Teona Poison Love Special Design Kadın Parfümleri arasında yer alan EDP bir üründür. Teona Special Design Serisi Kadın Parfümleri, özel tasarım kutuları ve orijinal koku tarzlarını daha kalıcı formda hazırladığımız parfüm serisidir. Seçkin parfümlerden ilham alınarak hazırlanmış bu parfümlerimizin tamamı EDP ürünlerdir.

Koku Tarzı: Çiçeksi, Turunçgil ve Odunsu

Üst Nota: Portakal, Mandalina, Portakal çiçeği, Bergamot

Orta Nota:  Yasemin, Türk Gülü, Ylang Ylang

Alt Nota: Tonka Fasulyesi, Paçuli, Vetiver, Misk


Teona Poison Love Kadın Parfüm Kimler için Tasarlandı?

Günlük hayatında asalet ve zarifliğinden vazgeçmeyen, güçlü kadınlar için tasarlandı. Poison Love, Teona Parfüm Serisi içinde en ikonik kokuya sahip parfümler arasında yer alır. Bu açıdan her zaman farklı olmak isteyenlere özgü bir dokunuş sunar. İlk notalarda hissedilen çiçeksi ve turunçgil ağırlıklı koku, ilerleyen zamanda kendine has odunsu bir etkiye dönüşür. Bu iki nota, hem asilliği hem de feminen özellikleri vurgular.

Teona Poison Love Kadın Parfüm Nasıl Ortaya Çıktı?

Şehir hayatındaki zorlukların üstesinden gelen güçlü kadınları temsil etmek için Teona Parfüm tarafından özenle hazırlandı. Şişe tasarımı ve rengiyle romantizm ve güçlü duyguları aynı anda hissettirmek isteyen kadınlara hitaben tasarlandı.

Teona Poison Love Parfümden Beklentin Nedir?

Parizyen bir stil; hem cool, hem bohem, zaman zaman seksi, ama her daim zarif görünmek istiyorsan Teona Poison Love doğru seçim. Bu parfüm senin ayrılmaz bir parçan olmaya tek aday...

Teona Poison Love Kadın Parfüm Üretim Süreçleri Nelerdir?

Parfüm üretimini İstanbul ilinde bulunan tesislerinde, ISO 9001:2015 belgeleri doğrultusunda, T.C. Sağlık bakanlığından onaylı GMP (Good Manufacturing Practices / İyi Üretim Uygulamaları) yönetmeliğine göre yapan firmamız, hammaddeleri de IFRA (International Fragrance Association)’ya uyumlu firmalardan temin etmektedir.

Teona Parfüm, ürünlerini tüketiciye sunmadan önce, EU yönetmeliği doğrultusunda, akredite laboratuvarlarında test etmektedir. Her ürün kendi güvenlik dosyasına (MSDS) sahiptir. Teona Parfüm olarak hayvan haklarına saygı konusunda oldukça hassasız ve kesinlikle ürünlerimizi sevimli dostlarımızın üzerinde test etmemekteyiz.

Yıdızlı Ürünler
Çiçeksi
الحجم
50
جندر
عطور نسائية
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: AR