By Rk 50 ml

Marka : Teona
Fiyat : $16.94(KDV Dahil)
:

Teona By RK Special Design Erkek Parfümleri arasında yer alan EDP bir üründür. Teona Special Design Serisi Erkek Parfümleri, özel tasarım kutuları ve orijinal koku tarzlarını daha kalıcı formda hazırladığımız parfüm serisidir. Seçkin parfümlerden ilham alınarak hazırlanmış bu parfümlerimizin tamamı EDP ürünlerdir.

Koku Tarzı: Çiçeksi, Meyvemsi, Fresh

Üst Nota: Bergamot, Şeftali, Limon ile açılıyor.

Orta Nota:  Yasemin, Portakal Çiçeği, Şakayık kokunun kalbini oluşturuyor.

Alt Nota: Misk, Amber, Yosun notalarıyla kendini tamamlıyor.

Teona By Rk kimler için tasarlandı?

Sıcakkanlı, sempatik karakteriyle insanlarda güven ve saygıyla beraber huzuru da duyumsatan bulunduğu ortama canlılık ve kendiliğinden bir neşeye sebep olan insanları ödüllendirmek için tasarlandı.Ne çok tatlı ne çok ekşi, çiçeksi ve meyvemsi tatlılığına rağmen oldukça ferahlatıcı bir ilkbahar sabahı esintisi...

Teona By RK nasıl ortaya çıktı?

Teona'nın adeta küllerinden yeniden doğuşunun bir remzi olmasını istediğimiz bu parfüm şirketimizin ortakları olan Refik ve Kerem beylerin isimlerinin ilk harflerinden adını almaktadır. ‘K’ harfi ile omuz omuza duran ters ’R’ harflerinin bileşimini parfümümüzün adı olarak seçtik. Koku tarzının; neşeli, güvenilir, canlı, heyecanlı kişiliklerini ve güvene dayalı birlikteliklerini en iyi yansıtacağını umduğumuz çiçeksi, meyvemsi, ve fresh notaların karışımından oluşan 3 basamaklı koku piramidi olarak seçtik.

Teona By Rk dan beklentilerin nedir?

Her şeyden önce ferah hissetmek istiyor ve bulunduğun ortamlarda insanlara da bu ferahlık hissinin geçip pozitif enerji olarak dönmesini istiyorsan; By RK da aradığını bulacağından emin olabilirsin.

Teona By RK Üretim Süreçleri 

Parfüm üretimini İstanbul ilinde bulunan tesislerinde, ISO 9001:2015 belgeleri doğrultusunda, T.C. Sağlık bakanlığından onaylı GMP (Good Manufacturing Practices / İyi Üretim Uygulamaları) yönetmeliğine göre yapan firmamız, hammaddeleri de IFRA (International Fragrance Association)’ya uyumlu firmalardan temin etmektedir.

Teona Parfüm, ürünlerini tüketiciye sunmadan önce EU yönetmeliği doğrultusunda, akredite labaratuvarlarında test etmektedir. Her ürün kendi güvenlik dosyasına (MSDS) sahiptir. Teona Ailesi olarak, hayvan haklarına saygı konusunda oldukça hassasız ve kesinlikle ürünlerimizi sevimli dostlarımızın üzerinde test etmemekteyiz.

Koku Türü
Çiçeksi
Hacim (Parfüm)
50 ml
Cinsiyet (Parfüm)
Erkek Parfüm
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR