W48 Hipnoz Kadın Parfüm 60 ml

Marka : Teona
Fiyat : $8.47(KDV Dahil)
:

Koku Tarzı: Oryantal, Vanilya

Üst Nota: Hindistan Cevizi, Yenibahar, Jamaika Biber, Erik, Kayısı

Orta Nota: Gül, Sümbülteber, Vadi Zambağı, Yasemin

Dip Nota: Vanilya, Sandal Ağacı, Jacaranda Ağacı 


En beğenilen kokuların 'Versiyon'ları olarak hazırladığımız Versiyon Kadın Serisi parfümlerimizin tamamı; dünyaca tanınmış markaların satışa sunduğu parfümlerle aynı üretim teknikleri kullanılarak, aynı maddelerden, Kozmetik Yönetmeliğine uygun olarak, Dermatolojik Testlerden geçirilerek,TSE 9001:2008 standartlarına bağlı kalınarak, Sağlık Bakanlığı ve ilgili kurumların izni ve denetimi altında üretilmektedir.

Şişe,kapak, kutu tasarımlarıyla Teona Parfüm'e özgü Versiyon Kadın Parfüm Serisi ile En Beğenilen Kadın Parfümlerini; kendi sınıfının üzerinde ki esans oranlarıyla daha kalıcı kokuları standartlara uygun üretim yöntemiyle sizlere çok daha ekonomik fiyatlarla sunmaktayız.

 

Teona Parfüm Üretim Süreçleri

Parfüm üretimini İstanbul ilinde bulunan tesislerinde, ISO 9001:2015 belgeleri doğrultusunda, T.C. Sağlık bakanlığından onaylı GMP (Good Manufacturing Practices / İyi Üretim Uygulamaları) yönetmeliğine göre yapan firmamız, hammaddeleri de IFRA (International Fragrance Association)’ya uyumlu firmalardan temin etmektedir.

Arzu Kozmetik ürünlerini tüketiciye sunmadan önce EU yönetmeliği doğrultusunda, akredite laboratuvarlarında test etmektedir. Her ürün kendi güvenlik dosyasına (MSDS) sahiptir. Arzu Kozmetik olarak hayvan haklarına saygı konusunda oldukça hassasız ve kesinlikle ürünlerimizi sevimli dostlarımızın üzerinde test etmemekteyiz.


 

 

Koku Türü
Oryantal
Hacim (Parfüm)
60 ml
Cinsiyet (Parfüm)
Kadın Parfüm
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR